Dumluca İlkokulu


Vizyon: Okulun her noktasını öğrenme alanı olarak kullanan ve çok yönlü eğitimi bireysel olarak yapan öğretmen kadromuzla, okul ortamında kazandığı edinimleri yaşantılarıyla ilişkilendiren ve iç disiplini yüksek öğrenciler yetiştirmek.

Misyon: Mutlu, özgüvenli, başarılı, ilkeli, duyarlı, açık fikirli, araştıran-sorgulayan, iletişim becerileri gelişmiş, öğrenmeye ve yeniliklere açık, entelektüel, öz değerlendirme yapabilen, iş birliğine yatkın, yaratıcı ve eleştirel düşünen, akılcı, cesaretli, çok yönlü, ulusal kültürünü özümsemiş, aynı zamanda küresel bakış açısına sahip bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 08:20-14:00
Isınma: Odun sobası
Bağlantı: Yok
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Okulumuzun öğretmenler için ayrıca bir servisi bulunmamaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Diğer Hususlar: Mahalledeki insanlar iyi ve sıcakkanlıdır. Olası bir durumda yardım için hemen okula gelebilen insanlardır. Okulumuzda birleştirilmiş sınıflar mevcuttur(1-2 ve 3-4. sınıflar).

Telefon - 0 482 266 10 07

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://dumlucailkokulu.meb.k12.tr

Adres - Dumluca Mahallesi Dumluca Sokak No1 Derik/Mardin

Öğretmen :3
Öğrenci :39
Derslik :2
Kütüphane Kitap Sayısı :300
Öğretim Şekli :Normal eğitim

Yerleşim Yeri - Derik/dumluca baraj göletine yakın mesafededir. İki adet mahalle(köy) marketi bulunmaktadır. Askeri karakola yakın mesafededir. Okulumuz mahallenin hemen girişinde yer almaktadır.

Adres - Dumluca Mahallesi Dumluca Sokak No1 Derik/Mardin

Ulaşım Şahsi araç ya da civar mahallelerin okul servisleriyle ulaşım sağlanabilmektedir. Mahallemizde okul servis şoförlüğü yapan velilerle de okulumuza ulaşım sağlanabilmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Derik merkeze uzaklık - 15 km. Mardin merkeze uzaklık-75 km.